Να στείλετε μήνυμα

Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Κατασκευαστής και προμηθευτής βιομηχανικών και φωτιστικών προϊόντων

Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνότητες EDI

Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X

Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X

  • Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X
  • Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X
  • Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X
Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: VEOLIA
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: E-Cell-3X
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 60000 μονάδες/μονάδες ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αντίσταση: ≥ 16 MOhm-cm Νάτριο: ≤ 3 ppb
Σιλικόζη (SiO2): Τόσο χαμηλά όσο 5 ppb Βόριο: Τόσο χαμηλά όσο 0,08 ppb
Τετάρτη: 0·400 VDC Άμπερα: 0·5.2 ADC
Υψηλό φως:

Δοκιμαστική μονάδα επεξεργασίας νερού

,

Μονάδα ηλεκτροδειονισμού

,

Ενότητες επεξεργασίας νερού

Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X

 

Για πολλά χρόνια, οι φορείς εκμετάλλευσης των συστημάτων παραγωγής καθαρού νερού προσπαθούσαν να βρουν μια τεχνολογία που να αντικαταστήσει τη μικτή ανταλλαγή ιόντων για την τελική απομεταλλεύωση.Το κόστος λειτουργίας καθώς και η πολυπλοκότητα και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την οξύτητα και την καυστική αναγέννηση ήταν απογοητεύσεις για τους εν λόγω φορείς.Η EDI καθιερώθηκε ως η καινοτόμος εναλλακτική λύση με τη μείωση των λειτουργικών δαπανών, τη βελτίωση των προφίλ κινδύνου για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια,και να παράγει μια συνεχής και σταθερή προμήθεια καθαρού και υπερκαθαρού νερού.
Η παραγωγή καθαρού νερού εξελίχθηκε από την συμβατική προεπεξεργασία με πολλαπλά στάδια ανταλλαγής ιόντων στην αρχική και τελική απομεταλλεύωση στις ακόλουθες λειτουργίες με βάση την μεμβράνη, συμπεριλαμβανομένης της EDI,που θεωρούνται πλέον ως η καλύτερη πρακτική από πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Hot Water Sanitizable Stacks Reverse Osmosis EDI Membrane Stack Electro-Deionization 0

 

Η EDI χρησιμοποιεί τόσο την παραδοσιακή ρητίνη ανταλλαγής ιόντων όσο και την μεμβράνη ανταλλαγής ιόντων για την αφαίρεση των ρυπαντών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν φορτίζονται ή φορτίζονται ελαφρώς στο νερό τροφοδότησης, όπως το πυριτικό άλας και το βόριο.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι η τεχνολογία EDI χρησιμοποιεί συνεχές ρεύμα για να απομακρύνει τους ρύπους από το νερό τροφοδοσίας και μέσω των μεμβρανών ανταλλαγής ιόντων στα κανάλια συγκέντρωσηςΤο συνεχές ρεύμα διαχωρίζει επίσης το νερό σε ιόντα υδρογόνου και υδροξυλίου που λειτουργούν ως συνεχείς αντιδραστήρες αναγέννησης, έτσι ώστε να μην συσσωρεύονται ρύποι στην ρητίνη ανταλλαγής ιόντων.Το EDI μπορεί συνεχώς και προβλέψιμα να παράγει νερό υψηλής καθαρότητας και υπερκαθαρότητας με ίση ή καλύτερη ποιότητα από το μείγμα ανταλλαγής ιόντων.

 

Γενική περιγραφή
Ως μέρος της γραμμής προϊόντων ηλεκτροδιαιονισμού E-Cell*, το E-Cell-3X Stack έχει σχεδιαστεί για:
• Χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για την παροχή υπερκαθαρού νερού για την κατασκευή ημιαγωγών, την παραγωγή ενέργειας, την παραγωγή ηλιακών συλλόγων, την παραγωγή πράσινου υδρογόνου και πολλές άλλες βαριές βιομηχανίες.
• Παρέχει υψηλότερες επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένων τόσο των υψηλότερων επιπέδων ποιότητας νερού του προϊόντος όσο και της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας.
• Ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων καθαρισμού σε υψηλότερα επίπεδα σκληρότητας νερού τροφοδοσίας με χρήση λειτουργίας αντίστροφου ρεύματος.
• Να είναι απαλλαγμένο από διαρροές, εγγυημένο με τυπική 3ετή αναλογική εγγύηση.
• Λειτουργούν συνεχώς και δεν απαιτούν καυστικό ή οξύ για την αναγέννηση της ρητίνης ανταλλαγής ιόντων εντός της στοίβας.
• Δεν απαιτεί ένεση άλμης ή επανακυκλοφορία του συμπυκνώματος.

 

Τυπικές εφαρμογές
Το νερό του προϊόντος από το E-Cell-3X μπορεί να βασιστεί για να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές σημερινές εφαρμογές υπερκαθαρού νερού, όπως:
• Υπερκαθαρό νερό για το ξεπλύσιμο των τσιπ των ημιαγωγών, των ηλιακών συλλεκτών και άλλων μικροηλεκτρονικών συσκευών
• Απομινεραλισμένο νερό τροφοδοσίας λέβητα για λέβητες υψηλής πίεσης που βρίσκονται σε εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής και άλλες βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις
• Υπερκαθαρό νερό για την παραγωγή πράσινου υδρογόνου από ηλεκτρολύτη.Οι προβλέψεις και οι εγγυήσεις απόδοσης της E-Cell είναι διαθέσιμες στο λογισμικό Winflows* ή επικοινωνώντας με την Veolia.

 
Προδιαγραφές στο E-Cell-3X Stack
Ονομαστική ροή 5.0 m3 /h (22 gpm)
Πεδίο ταχύτητας ροής 2.3·6.4 m3 /h (10·28 gpm)
Βάρος αποστολής 165 κιλά (364 κιλά)

Μέγεθος

(εύρος x ύψος x βάθος)

30 cm x 61 cm x 72 cm

12 ′ x 24 ′ x 29 ′

 

Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X 1

Σημειώσεις:
1Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας.και εγγυήσεις απόδοσης πυριτίου που προσφέρονται για τις συνθήκες σχεδιασμούΓια να λάβετε βόριο ή άλλες εγγυήσεις, επικοινωνήστε με τη Veolia.
2Η πίεση εισόδου καθορίζεται από τις απαιτήσεις πίεσης προς τα κάτω για τις ροές προϊόντος και συμπυκνώματος, την επιλογή της λειτουργίας αντίστροφου ή συγχρονικού ρεύματος και την πτώση της πίεσης στη στοίβα.
3. σε ονομαστική ροή και 25°C. Πρόγραμμα προβολής Winflows αναφοράς για την επαλήθευση των συνθηκών σχεδιασμού.
4. Ανατρέξτε στο λογισμικό προβολής Winflows και στο εγχειρίδιο ιδιοκτήτη E-Cell Stack για να επαληθεύσετε τις προδιαγραφές νερού τροφοδοσίας για τις συνθήκες σχεδιασμού.
5. TEA (ppm ως CaCO3) - Συνολικό εναλλάξιμο ανιόν, που αντιπροσωπεύει τη συγκέντρωση όλων των ανιόντων που υπάρχουν στο νερό τροφοδοσίας, συμπεριλαμβανομένων των συνεισφορών από OH-, CO2 και SiO2.Για να επιβεβαιωθεί ότι το νερό τροφοδοσίας TEA είναι αποδεκτό στις συγκεκριμένες εφαρμογές και συνθήκες λειτουργίας, πρέπει να χρησιμοποιούνται ροές αερίου.Η τιμή του πίνακα είναι η ελάχιστη ροή και η μέγιστη θερμοκρασία.
6Η επιτρεπόμενη σκληρότητα του νερού τροφοδοσίας μειώνεται σε 0,1 ppm ως CaCO3 σε λειτουργία συγχρονικής ροής.
7Το επιτρεπόμενο όριο πυριτίου μειώνεται πάνω από την ονομαστική ροή.
8Το επίπεδο του βορίου στην τροφοδοσία περιορίζεται σε 0,3 ppm ως B κάθε φορά που υπάρχει απαίτηση εγγύησης πυριτίου ή απαίτηση εγγύησης αντοχής άνω των 10 MOhm-cm.καθώς τα υψηλότερα επίπεδα βορίου θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις επιδόσειςΧωρίς αυτές τις απαιτήσεις, το όριο είναι 1,0 ppm βορίου.
9Αντίστροφη όσμωση (RO) ή ισοδύναμο νερό τροφοδοσίας: το RO παρέχει νερό τροφοδοσίας EDI το οποίο είναι ουσιαστικά απαλλαγμένο από σωματίδια, κολλοειδή υλικά και οργανικές ουσίες υψηλού μοριακού βάρους,που μπορεί να μολύνει τα μέσα ανταλλαγής ιόντωνΗ ποιότητα διείσδυσης RO καθορίζεται, δεδομένου ότι οι στοίβες EDI περιέχουν συσκευασμένα στρώματα μέσου ανταλλαγής ιόντων που δεν μπορούν να υποβληθούν σε αντίστροφο πλύση/ευλύνσεις για την αφαίρεση σωματιδίων.Συστήματα με ανοικτό σύστημα μεταξύ συστήματος RO (ή άλλης πηγής) και E-Cell (π.χ.- δεξαμενή, ανθρακούχος) πρέπει να είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αμέσως πριν από το E-Cell, για την προστασία του E-Cell από τη μόλυνση με σωματίδια.ένα απόλυτο φίλτρο 5 μm ή ένα ονομαστικό φίλτρο 1 μm θα είναι αποδεκτό.
10. APHA - χρωματικό πρότυπο/βαθμίδα που ονομάζεται για την Αμερικανική Ένωση Δημόσιας Υγείας και ορίζεται από την ASTM D1209.

Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X 2Υπερκαθαρό σύστημα διήθησης νερού με αντίστροφη οσμωσία EDI με μεμβράνη E-Cell-3X 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Harry

Τηλ.:: +86-13646187144

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα