Να στείλετε μήνυμα

Co. επιστήμης & τεχνολογίας Fenigal Wuxi, ΕΠΕ

Κατασκευαστής και προμηθευτής για τα ηλεκτρικά & προϊόντα φωτισμού

Προϊόντα
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα

Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Certifications
Κίνα Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Customers Reviews
Λάβαμε την αποστολή την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα του προϊόντος σας. Η κατασκευή είναι γερή, ο εφοδιασμός περιφράξεων είναι συμπαθητικός, το χρώμα σωστό, συσκευασία είναι ισχυρό.

—— Linda.M

Ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη ποιότητα και την άριστη υπηρεσία σας. Τα προϊόντα είναι ίδια με καλό ως ευρωπαϊκά αντίστοιχα, και θα κρατήσουμε την επαφή και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι

Χρησιμοποιήσαμε τα φω'τα μπαλονιών 4 μονάδων οδηγήσεων την περασμένη Παρασκευή, πραγματικά καταπληκτικός, και ξεπεράσαμε την προσδοκία του πελάτη - η χτισμένη ποιότητα και η ανάβοντας απόδοση, προ πάντων, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικές. Ευχαριστίες για την εργασία σας! Καλοψημένος!!

—— Joseph Γ.

Είμαι Online Chat Now

Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

1 2
Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : FENIGAL
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-6,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. επιστήμης και τεχνολογίας Fenigal Wuxi, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στο reseach και την ανάπτυξη των προϊόντων στην πιό πρόσφατη ηλεκτρική διανομή και το βιομηχανικούς έλεγχο & την αυτοματοποίηση, καθώς επίσης και ειδική τεχνολογία και προϊόντα φωτισμού στην ταινία & το MEDIA, το γεγονός, τη βιομηχανική και εσωτερική χρήση κ.λπ.  

 

Μέσω των ετών προσπάθειας, στοχεύουμε να χτίσουμε μια μεγάλη σειρά της κάλυψης lineup και της υπηρεσίας για τους τομείς που εξυπηρετούμε. Υποσχόμαστε να παρέχουμε στα καλύτερα προϊόντα πελατών μας τις περισσότερες λογικές τιμές στις περισσότερες περιπτώσεις κανενός M.O.Q. (Ελάχιστη ποσότητα διαταγής) απαίτηση. Η εργασία ομάδων μας με από τις πρώτες ύλες, τα μέρη, τα στοιχεία, το σχέδιο και την ανάπτυξη, εφαρμοσμένη μηχανική στην αγορά, συνέλευση, δοκιμή, διοικητικές μέριμνες, παραδίδει και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, εν ολίγοις, για να κερδίσει την ικανοποίηση του πελάτη και να δημιουργήσει τις τιμές πελατών.

Κάθε χρόνο, εξάγουμε πολλά ειδικά προϊόντα στους οικοδόμους επιτροπής, τα συστήματα ένταξης, τους αρμόδιους για το σχεδιασμό γεγονότος και τις εταιρείες διαχείρισης γεγονότος, τους κυρίους του έργου, τους μηχανικούς ή το teamsin τους πολλές γωνίες του κόσμου.

 

Εργαζόμενοι μαζί με μας, μπορείτε να βρείτε τα οφέλη χτυπήματος.

Τα πλεονεκτήματά μας

1) Είμαστε κατασκευαστής και έχουμε τη δυνατότητα εργοστασίων για πολλά από τα μοναδικά προϊόντα μας

2) Ενσωματώνοντας τους εύκαμπτους πόρους που θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη γρήγορη απάντησή μας στην απαίτηση του πελάτη σε κανονικό ή προσαρμοσμένος 

3) Κανένα M.O.Q και πολύ χαμηλό M.O.Q.

4) Η περίοδος Leatime είναι απότομα 1-3 ημέρες ή 5-7 ημέρες κανονικά, ειδική διαταγή ή μαζική διαταγή που συζητιέται

5) Η ιδιωτική ετικέτα ή η επιχείρηση cOem παρέχεται

6) Έχουμε την αφθονία των καναλιών που enbles για να παρέχουμε τα παγκόσμια καλύτερα εμπορικά σήματα των authnentic υλικών κάναμε αρχικά στην Κίνα, πιό γρήγορα και αποδοτικός από οποιαδήποτε άλληδήποτε.

7) Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε σε σας μέσω της διεθνούς υπηρεσίας αγγελιαφόρων αεροπορικώς, όπως τη Fedex, DHL, TNT, το UPS κ.λπ. στα περισσότερα μέρη του κόσμου πολύ σύντομα στον καλύτερο όρο. (Η μαζική διαταγή προτείνεται ακόμα για να παραδοθεί θαλασσίως)

8) Η σε βάθος πείρα και η τεχνογνωσία μας των βιομηχανιών και της γνώσης προϊόντων που αποθηκεύεται στο μυαλό και την εργασία ομάδων μας.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Για να είναι ισχυρή επιχείρηση και αποδοτικός προμηθευτής της ηλεκτρικού διανομής πρώτης θέσης και του ελέγχου και των χαρακτηρισμένων ανάβοντας προϊόντων και των λύσεων.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Για να είναι μια πρώτη θέση και αξιόπιστος προμηθευτής και στην αστική και βιομηχανική αγορά όπως τους αντιπροσώπους, γεγονός, πράσινο κτήριο, 


Ηλεκτρικό τμήμα

Όχι μόνο κατασκευάζουμε μια καλή σειρά των ηλεκτρικών προϊόντων όπως τα κιβώτια & τα συνημμένα διανομής φωτισμού, την προστασία κυκλωμάτων, τα ηλεκτρικά προϊόντα ελέγχου και αυτοματοποίησης, αλλά και να έχει καθιερώσαμε τη στερεά συνεργασία με τα εργοστάσια cOem που βρέθηκαν στη Σαγκάη, Zhejiang, Jiangsu, επαρχίες Γκουαγκντόνγκ που επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν από το στοιχείο στα προϊόντα και τη λύση προγράμματος.  

 

Οι ηλεκτρικές καλύψεις τμήματός μας κάτω από τους τομείς των προϊόντων πυρήνων - τα κιβώτια διανομής & το σύστημα περιφράξεων, συσκευές προστασίας κυκλωμάτων, αυτόματη μεταφορά μεταστρέφουν, βιομηχανικά ηλεκτρικά στοιχεία ελέγχου όπως τους επαφείς, ηλεκτρονόμοι, αισθητήρες, διακόπτες, θρυαλλίδες. Παρέχουμε επίσης lineup Σνάιντερ ηλεκτρικό, ABB, SIEMENS, το LS κ.λπ. που κατασκευάζονται από στην Κίνα, καθώς επίσης και τα τοπ διάσημα κινεζικά εθνικά ηλεκτρικά εμπορικά σήματα. 

 

Τμήμα φωτισμού

Άνω των 90% του φωτισμού τα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα προϊόντα για τους πελάτες μας. Είμαστε ο καλύτερος κατασκευαστής για το μοναδικό πανδοχείο Κίνα προϊόντων φωτισμού μπαλονιών.

Εξυπηρετούμε κυρίως για 4 μεγάλο τομέα αγοράς - ταινία & MEDIA, γεγονός, βιομηχανικός και ασφάλεια και εσωτερικός που χαρακτηρίζονται. 

 

Οι ανησυχίες προϊόντων φωτισμού μας με των οδηγήσεων, ΈΚΡΥΨΑΝ και το αλόγονο βολφραμίου, από τα συστατικά, τα μέρη, electricals, έλεγχος στα έτοιμα προϊόντα.

Οι καλύψεις τμήματος φωτισμού μας κάτω από τους τομείς των προϊόντων πυρήνων - φωτισμός κινηματογραφίας, φωτισμός στούντιο, φωτισμός φωτογραφίας, φωτισμός ασφάλειας, βιομηχανικός φωτισμός γενικού σκοπού, ειδικός βιομηχανικός φωτισμός, φωτισμός γεγονότος, σκηνικός φωτισμός, αρχιτεκτονικός, τοπίο, εσωτερικός, υπαίθριο.

 

Η φιλοσοφία μας

Κανένας πόνος, κανένα κέρδος, ενώ μόνο οι υπεύθυνοι αυτοί επέτυχαν περαιτέρω και τελικός.

 

 

Ελπίδα να βρεθεί μια πιθανότητα φίλος ή συνεργάτης σας ή της επιχείρησής σας σύντομα!

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Harry

Τηλ.:: +86-13646187144

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)